Pasidalinkite ūkininkavimo miške patirtimi

/ 2016-10-20 /

Aplinkos ministerijos užsakymu viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų kompanija  „Factus“ atlieka privačių miško savininkų apklausą apie privačiuose miškuose vykdytą miškų ūkio veiklą, jos intensyvumą, miško savininkams iškylančias problemas, miško savininkų miškininkystės žinių lygį bei mokymosi, švietimo ir konsultavimosi poreikius, turimas žinias apie Europos Sąjungos paramą miškų ūkiui, esamą kooperavimosi ir asocijavimosi padėtį. Atsižvelgus į apklausos rezultatus, Aplinkos ministerija ieškos palankiausių sprendimų dėl privačių miškų savininkų mokymo, švietimo, konsultavimo, miškų ūkio veiklos teisinio reguliavimo ir kt.

Jeigu esate privataus miško savininkas (privatus asmuo, bet ne įmonė) kviečiame skirti 10 min. ir užpildyti anketą, kurią rasite čia: Miškų savininkų apklausa.

Jeigu pateikta nuoroda Jums neatsidaro, bandykite šią: http://www.factus.lt/survey/index.php?sid=54666&lang=lt

Jūsų nuomonė ir patirtis yra labai svarbi. Apklausos duomenys bus naudojami bendrai statistinei analizei, apdorojami ir pateikiami tik apibendrinta forma. Sudalyvauti apklausoje ir atsakyti į anketos klausimus prašome iki 2016 m. lapkričio 7 d.

Jei turite daugiau nei vieną miško valdą, atsakinėdami į klausimus galvokite apie kurią nors vieną, pavyzdžiui – didžiausią, turimą valdą.

Apklausos dalyviai turės galimybę dalyvauti loterijoje, kurios metu bus išrinkti 3 žurnalo „Miškai“ prenumeratos laimėtojai. Su laimėtojais apklausos organizatoriai susisieks iki lapkričio 21 d.

Kilus klausimams, galima susisiekti su apklausos organizatoriaus atstovu: Dr. Gabija Jarašiūnaitė, Viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų kompanijos „Factus“ tyrimų vadovė, tel. +37065624141, el.p gabija@factus.lt